اسرائیل به حنظله حمله کرد روبیو: مذاکرات با ایران به مسیر خود باز خواهد گشت/می‌خواهیم با چین محترمانه رفتار کنیم چاقوکشی در ایالت میشیگان آمریکا با ۱۱ زخمی میانجی آمریکایی: مذاکرات موقتاً متوقف شده و از سر گرفته می‌شود/نتانیاهو خواهان توافق با حماس نیست پاسخ دیپلمات ایرانی در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم اسرائیل  عراق یک فرد را به جرم تبلیغ برای رژیم اسرائیل به حبس ابد محکوم کرد آزادی دختر ایزدی پس از ۱۱ سال اسارت در دست داعش + عکس لغو حکم بازداشت بشار اسد از سوی دادگاه تجدید نظر فرانسه حملات داعش علیه مواضع نظامی نیرو‌های قسد در شرق سوریه آغاز رزمایش چندملیتی ناتو در خاک گرجستان وقوع زلزله ۶ ریشتری در اندونزی عراقچی: جنگ ۱۲ روزه یکی از نمونه‌های هماهنگی بین میدان و دیپلماسی بود آمریکا یک گروه مرتبط با مادورو را تحریم کرد درخواست کامبوج برای آتش‌بس بی قید و شرط با تایلند یمن: با موشک و پهپاد به ۴ هدف مهم اسرائیل حمله کردیم

تاکید روسیه بر غیر قانونی بودن بمباران سوریه توسط اسرائیل

وزیر امور خارجه روسیه بمباران خاک سوریه از جانب جنگنده‌های رژیم صهیونیستی را غیرقابل قبول خواند و بر حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 06
کد خبر: ۷۸۹۳

به گزارش راهبرد معاصر ، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه امروز (شنبه) تأکید کرد، موضع مسکو در قبال غیرقابل قبول بودن بمباران سوریه از جانب رژیم صهیونیستی تغییر نکرده است.

 وزیر خارجه روسیه در گفت‌وگو با روزنامه مصری «الاهرام» همچنین گفته است که مسکو علاوه بر این همچنان تأکید دارد که باید به حاکمیت سوریه احترام گذاشت.

 

بر اساس این گزارش، رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه علاوه بر این گفت: «موضع رسمی ما در رابطه با بمباران خاک سوریه همچنان تغییر نکرده است. و ما همواره به طور مشخص دیدگاهمان را در این رابطه مطرح کرده‌ایم. و همچنان بر ضرورت احترام به حاکمیت سوریه و استقلال و تمامیت ارضی این کشور تأکید داریم».

 

لاوروف افزود: «ما مخالف تبدیل این کشور به منطقه‌ای هستیم که صحنه بن‌بست‌های مسلحانه میان بازیگران مختلف منطقه‌ای باشد».

 

وی ادامه داد: «طی تماس‌های ما با تمامی‌ طرف‌های مربوطه، ما بر اهمیت جلوگیری از افزایش تنش‌ها و تشدید خطرناک اوضاع در سوریه که برای کشورهای همسایه و همچنین کشورهای منطقه خاورمیانه به طور کلی مملو از پیامدهای منفی خواهد بود، تأکید کرده‌ایم».

 

وزیر امور خارجه روسیه همچنین تصریح کرد که همکاری روسیه با ایران و ترکیه نقش مهمی در ایجاد منطقه کاهش تنش چه در جنوب و چه جنوب غربی سوریه داشته و «حالا این مناطق تحت کنترل نیروهای سوریه هستند و نیروهای ارتش روسیه به برقراری و حفظ نظم و اجرای قانون در این مناطق کمک می‌کنند».

 

ارتش روسیه در ماه سپتامبر سال 2015 میلادی به درخواست مستقیم «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه وارد مبارزات ضدتروریستی در سوریه شد.

 

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی اوایل فروردین ماه به منطقه «شیخ نجار» در استان حلب در شمال شرق سوریه حمله کردند و بر اساس اعلام رسانه‌ها، پدافند دفاع هوایی سوریه موفق شد چندین موشک را پیش از آنکه به اهدافشان برسند رهگیری و نابود کند.

ارسال نظر
آخرین اخبار